• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Het zuiden van de provincie Namen heeft een vleugje van het zuiden van Frankrijk... Geniet ervan tijdens deze 9 km lange wandeling in Nismes! 

In Nismes vangt de kalkgrond gretig de zonnestralen op. De warme graslanden bedekken zich met een bloementapijt, uniek in België: je zou er met plezier in neervlijen en tegelijk genieten van een miniVerdon: le Fondry des Chiens, een natuurlijke afgrond.

Een bijzondere fauna, een sprankelende rivier, een indrukwekkend panorama en een stoomtrein maken deze prachtige wandeling compleet!

Vertrek: gemeentehuis van Nismes
Afstand: 9 km
Moeilijkheidsgraad: gemidddeld
Bewegwijzering: ja
Online: download de interactieve kaart en het gpx-bestand van de wandeling

Activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt

15 buitengewone wandelingen in Wallonië

Download de onderstaande brochure met nog 14 andere buitengewone wandelingen op ontdekking naar ons mooie Wallonië.

Buitengewoon Wallonie - 15 gezinswandelingen

Ontdek de meest ongelofelijke en ongewone dingen tijdens 15 verrassende gezinswandelingen. Het zijn korte, aantrekkelijke en zeer goed bewegwijzerde wandelingen. Ideaal voor jonge wandelaars!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Lengte

Maximumafstand : 9.7 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden