• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht
  • Sport
  • Trekking & wandelen

Kunst in de natuur vind je tijdens deze wandeling van 12 km rond Gesves in de provincie Namen. Je volgt deels de Kunstpaden van de Condroz-Famenne.

Je wandeling leidt je naar een verbazingwekkende verscheidenheid aan omgevingen en ongewone kunstwerken die perfect in het landschap zijn geïntegreerd, zoals vreemd levende stammen, een lichtkathedraal of een prachtige vogel, dansend op de wind...

Vertrek: kerk van Gesves
Afstand: 12 km
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Online: download de interactieve kaart en het gpx-bestand van de wandeling

Bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving

15 buitengewone wandelingen in Wallonië

Download de onderstaande brochure voor 14 andere buitengewone wandelingen op ontdekking naar ons mooie Walloniê

Buitengewoon Wallonie - 15 gezinswandelingen

Ontdek de meest ongelofelijke en ongewone dingen tijdens 15 verrassende gezinswandelingen. Het zijn korte, aantrekkelijke en zeer goed bewegwijzerde wandelingen. Ideaal voor jonge wandelaars!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Lengte

Minimumafstand : 12 Km
Maximumafstand : 13 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden