• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Deze sportieve wandeling van 5 km brengt je naar de wilde Ardennen waar de rivier de Ourthe diepe valleien heeft uitgesleten. Een van de mooiste landschappen van België!

Na de afdaling naar de Ourthe ga je rond de Cheslé, een natuurlijke vesting die in de 6e eeuw voor Christus door de Kelten werd bezet. Deze site is geklasseerd als belangrijk erfgoed in Wallonië en biedt een grandioos panorama.

Verderop wordt het moeilijk om vooruit te gaan, maar de inspanning is het waard!

Vertrek: kerk van Bérismenil
Afstand: 5 km
Moeilijkheidsgraad: moeilijk
Bewegwijzering: geel kruis
Online: download de interactieve kaart en het gpx-bestand

Bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt

15 buitengewone wandelingen in Wallonië

Download de onderstaande brochure met nog 14 andere buitengewone wandelingen op ontdekking naar ons mooie Wallonië.

Buitengewoon Wallonie - 15 gezinswandelingen

Ontdek de meest ongelofelijke en ongewone dingen tijdens 15 verrassende gezinswandelingen. Het zijn korte, aantrekkelijke en zeer goed bewegwijzerde wandelingen. Ideaal voor jonge wandelaars!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden