• Attracties
  • Kasteel
  • Escape room

 

Deze escape game nodigt je uit om het mysterie van de geheime bibliotheek van het feodale Kasteel van Moha te ontrafelen.

De legende

In 1380 is een jonge wees uit de dood opgestaan dankzij het gezegende brood in de kapel van het Kasteel van Moha.

Deze prille legende overschaduwt de prins-bisschop van Luik, die zijn beste onderzoekers stuurt. Maar ze zullen een vreselijke inquisiteur onder ogen moeten zien die hen naar de brandstapel wil sturen.

Het spel

Bedrog of mirakel? Als groep heb je een uur de tijd om te proberen deze zaak tot op de bodem uit te zoeken en het bewijs te vinden dat in een gesloten kamer is verborgen.

Beleef een buitengewone activiteit in het hart van een uitzonderlijke erfgoedsite!

 

Château de MohaRue du Madot 98,4520Wanze
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden