• Attracties
  • Escape room

 

Deze escape game nodigt je uit om het mysterie van de geheime bibliotheek van het feodale Kasteel van Moha te ontrafelen.

De legende

In 1380 is een jonge wees uit de dood opgestaan dankzij het gezegende brood in de kapel van het Kasteel van Moha.

Deze prille legende overschaduwt de prins-bisschop van Luik, die zijn beste onderzoekers stuurt. Maar ze zullen een vreselijke inquisiteur onder ogen moeten zien die hen naar de brandstapel wil sturen.

Het spel

Bedrog of mirakel? Als groep heb je een uur de tijd om te proberen deze zaak tot op de bodem uit te zoeken en het bewijs te vinden dat in een gesloten kamer is verborgen.

Beleef een buitengewone activiteit in het hart van een uitzonderlijke erfgoedsite!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden