• Bijeenkomst

De Montagne de Bueren leeft op gedurende enkele dagen: kom de magie ontdekken in het historisch hart van de Vurige Stede.

Tijdens de nieuwe editie zal de Montagne de Bueren letterlijk "bedolven" worden door duizenden bloemen. Om de 2 jaar worden de treden aangekleed met een spectaculair en schitterend bloemenfresco.

De Montagne de Bueren op een andere manier verkennen...

De trappen worden magnifiek met bloemen versierd door de Service Espaces publics - Plantations de la Ville de Liège. Bewonder het buitengewone bloementapijt, dat bestaat uit 23 verschillende soorten, met zowat 22 300 planten verdeeld over 7400 potten.

De kleurrijke opening

Mis zeker de officiële opening van "Bueren vol bloemen" niet, die op vrijdag vanaf 17.00 uur onderaan de Montagne de Bueren zal plaatsvinden. Er zal een hapje en een drankje voorzien zijn.

Bloemenkunst op z'n best!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juni 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden