• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Mountainbike

Ontdek de mooiste bruggen van de Semois op een parcours van ongeveer 100 km. Dit parcours kan gereden worden met de auto, de moto of de fiets voor de sportievelingen.

Vertrek an aankomst: Syndicaat van initiatieven van Florenville (Esplanade du Panorama 1, 6820 Florenville)
Moeilijkheid: moeilijk
Afstand: 100 km
Type weg: asfaltweg

Van de Lacuisine-brug naat de Pin-brug, langs de brug van Tourgeon, volg de Semois en ontdek de geschiedenis van de regio en zijn natuurlijke omgeving. Een mooie brochure vertelt je de geschiedenis van deze 28 bruggen. Deze gratis brochure met kaart is beschikbaar:

  • bij het Huis voor Toerisme van de Pays van de Semois
  • bij het Huis voor Toerisme van de Gaume
  • in het toeristisch infokantoor van Florenville en Chiny

In het zadel!

 

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden