• Attracties
  • Brouwerij
  • Museum of interpretatiecentrum

De brouwerij van Silly ligt centraal in de driehoek Aat, Edingen en Zinnik. Sinds 1850 hebben 6 generaties elkaar al opgevolgd in deze familiebrouwerij.

Dit bier wordt gebrouwen met een knowhow die al zes generaties lang wordt doorgegeven. Er wordt een groot assortiment aan bier geproduceerd met een selectie van de beste grondstoffen: zuiver water, unieke gist waarvan enkel de brouwer het geheim kent, de beste hop en kwaliteitsmout.

De brouwerij staat klaar om je te laten kennismaken met hun bieren: Pils, Scotch, Divine, Double Enghien (blond of bruin), Abbaye de Forest, Saison, Titje, ...

Hier kijken ze ook vooruit naar de toekomst door bieren met gedurfde smaken te maken, zoals de Pink Killer (een blond fruitbier met roze pompelmoes).

Bezoekers met speciale behoeften

Deze attractie biedt faciliteiten en/of activiteiten met een officiële Access-i certificering. Raadpleeg de gedetailleerde fiche, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

Weet dat er ook in Wallonië een breed scala aan officieel Access-i gecertificeerde activiteiten en plaatsen zijn.

Ontdek deze traditionele brouwkunst die al sinds vele generaties doorgegeven wordt.

Brasserie de SillyRue Ville Basse 2,7830Silly
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden