• Attracties
  • Brouwerij
  • Rondleiding en ontdekking

Kom de Brouwerij van Marsinne verkennen, gelegen in Couthuin in de streek van Luik, en ontdek er de veelbelovende brouwersactiviteiten.

Een ecologisch verantwoorde brouwerij

In een van oudste hoeves van Haspengouw, vind je deze brouwerij die zich actief en concreet inzet voor het duurzaam beleid van haar productie. Het smaakvolle en verfrissende Leopold 7-bier is een goudkleurig bier dat gebrouwen wordt met een zo groot mogelijk respect voor de tradities.

Te ontdekken:

  • Leopold 7-bier
  • Een ecologische brouwerij
  • Rondleiding met gids in de brouwerij, gratis voor individuele bezoekers

De brouwerij bezoeken

Breng een bezoek aan de brouwerij van Marsinne, aan het gehucht Marsinne (echt openluchtmuseum) en aan het feodale kasteel van Moha. Eindigen doe je met het welbekende proefmoment.

De brouwerij van Marsinne verwacht je voor een onvergetelijk moment en voor een buitengewone degustatie van haar bieren. Wacht niet langer.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - EN - ES - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden