• Attracties
  • Brouwerij

Deze ambachtelijke brouwerij maakt haar "Bière d'Abbaye Reconnue"-bieren in het hartje van de historische site van de cisterciënzer ruïnes, in de Abdij van Aulne.

Deze ambachtelijke brouwerij bevindt zich in de "Vallée de la Paix", in het hartje van de abdij van Aulne. Ze is gevestigd in de oude stallen die dateren uit de 18de eeuw.

De Brouwerij van de Abdij van Aulne maakt en verkoopt de bieren van de Abdij van Aulne (ADA), echte Belgische abdijbieren.

De brouwerij bezoeken

De brouwerij biedt je een bezoek met uitleg over de installaties aan, gevolgd door een proeverij van een bier naar keuze.

Reserveer je bezoek, minstens 1 week op voorhand.

De Taverne

De brouwerij nodigt je uit om haar taverne te ontdekken, een unieke plek met zicht op de cisterciënzer ruïnes. De degustatieruimte beschikt over 80 zitplaatsen.

Kom een lekker biertje proeven, samen met een taartje uit de streek.

Bezoek ook de site van de cisterciënzerabdij van Aulne.

Contact

Rue Vandervelde 273,6534Gozée
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Proeverij

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Restaurant

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden