• Attracties
  • Brouwerij
  • Producent

De Nathalie-markt en de Brouwerij van Bouillon nodigen je al sinds 1994 uit om hun passie voor bier te delen.

De Brouwerij van Bouillon is gespecialiseerd in het brouwen van haar eigen vier bieren, ongefilterd en met hergisting op de fles, waaronder de Cuvée de Bouillon en de Médiévale.

Tijdens het geleid bezoek aan de brouwerij leer je alles over de fabricatietechnieken van deze ambachtelijke bieren, waarna je ze dan kan proeven of kopen bij het verkooppunt. Kom deze passie voor bieren ontdekken op de Nathalie-markt en in de Brouwerij van Bouillon

De Nathalie-markt is een handelsruimte die gewijd is aan het bier. Je vindt er meer dan 350 verwijzingen naar Belgische bieren, waarvan de meeste ambachtelijk zijn, en naar de verschillende cuvées van de Brouwerij van Bouillon: de Cuvée de Bouillon, de Médiévale, de Bouillonnaise, de Blonde de Bouillon, de Noire Fontaine en de Vauban en, in het seizoen, de Spéciale Fêtes, de Saison des chasses Blond of Amberkleurig.

Rue de la girafe 76,6832Sensenruth
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Restaurant

Visites

Groep - FR - EN - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden