• Attracties
  • Brouwerij
  • Producent

De Brouwerij van Bertinchamps, ook wel de Brouwerijhoeve genoemd, produceert streekbieren die al heel wat succes oogstten in de regio. Je ontdekt er de gebouwen van een oude hoeve die een ultramoderne brouwerij herbergen.

Te koop in La Boutique de Wallonie

Ambitie en authenticiteit

Benoît Humblet en zijn familie produceren er sinds 2013 een gamma artisanale bieren: blond, bruin, tripel en seizoensbieren.

Bedrijfsbezoek

Bezoek de brouwerijinstallaties, van de maalderij tot de botteling en proef de hoevebieren.

Je kunt na reservatie ook een maaltijd krijgen in een gezellige sfeer.

Gun jezelf een moment van gezelligheid in goed gezelschap, en vergeet je smaakpapillen niet te verwennen, in de Brouwerij van Bertinchamps.

Contact

Rue de Bertinchamps 4,5030Gembloux
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Restaurant

Visites

Individueel - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden