• Attracties
  • Brouwerij
  • Rondleiding en ontdekking

Er bestaat geen betere plek om een brouwerij op te richten dan in de Gaume, langs de Semois. Ontdek het zelf en bezoek de nieuwe brouwerij Millevertus.

Sinds 2011 verwelkomt brouwerij Millevertus je in een nieuwe brouwerij in Breuvanne. Receptieruimte, proefruimte, terras, speeltuin voor de kleintjes... Alles wordt in het werk gesteld om het de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken.

Het ambachtelijke en traditionele karakter van de Millevertus-bieren wordt gecombineerd met de productie van eenmalige bieren en met bieren met een originele smaak (peper, saffraan, mirabel).

Een ruim gamma aan bieren:

  • Traditionele Belgische abdijbieren: Petite Vertus, Mère Vertus, Papesse, Bella Mère
  • Speltbier: 421, Vertuose
  • Buitenlands geïnspireerde bieren: Fumette, MacVertus
  • Kruidenbieren: Blanchette de Gaume, Poivrette, Matildica, Safranaise

Kiezen voor een Millevertus-bier, is een beetje zoals Eva en de appel, alleen komt daarna het pardijs!

Contact

Chemin de l'Eau vive 3,6730Breuvanne
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden