• Attracties
  • Brouwerij
  • Rondleiding en ontdekking

Er bestaat geen betere plek om een brouwerij op te richten dan in de Gaume, langs de Semois. Ontdek het zelf en bezoek de nieuwe brouwerij Millevertus.

Sinds 2011 verwelkomt brouwerij Millevertus je in een nieuwe brouwerij in Breuvanne. Receptieruimte, proefruimte, terras, speeltuin voor de kleintjes... Alles wordt in het werk gesteld om het de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken.

Het ambachtelijke en traditionele karakter van de Millevertus-bieren wordt gecombineerd met de productie van eenmalige bieren en met bieren met een originele smaak (peper, saffraan, mirabel).

Een ruim gamma aan bieren:

  • Traditionele Belgische abdijbieren: Petite Vertus, Mère Vertus, Papesse, Bella Mère
  • Speltbier: 421, Vertuose
  • Buitenlands geïnspireerde bieren: Fumette, MacVertus
  • Kruidenbieren: Blanchette de Gaume, Poivrette, Matildica, Safranaise

Kiezen voor een Millevertus-bier, is een beetje zoals Eva en de appel, alleen komt daarna het pardijs!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden