• Attracties
  • Brouwerij
  • Rondleiding en ontdekking

In Villers-devant-Orval leidden de geschiedenis en de legende van Saint Gangolf tot de geboorte van de brouwerij GenGoulf en haar artisanale bieren.

Geschiedenis van Saint Gangolf

Ontdek de geschiedenis en de avontuurlijke legendes van Saint Gangolf via de bieren die je kan proeven. 

Het bier GenGoulf blonde is hét product van brouwerij GenGoulf. Het draagt dezelfde naam als de patroonheilige van het dorp en zijn kerk. De andere bieren onderscheiden zich van de rest door hun originaliteit: een met truffelsmaak uit de Moezelstreek, een ander met eekhoorntjesbrood.

Bedrijfsbezoek

  • Ontdek de productietechnieken van verschillende ambachtelijke bieren en geniet van een proeverij.
  • Geniet van een proeverij van een selectie bieren en afgeleide streekproducten (worsten, vleespastei, chocolade).

Een échte brouwerswereld om te ontdekken.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden