• Attracties
  • Brouwerij
  • Rondleiding en ontdekking

In Villers-devant-Orval leidden de geschiedenis en de legende van Saint Gangolf tot de geboorte van de brouwerij GenGoulf en haar artisanale bieren.

Geschiedenis van Saint Gangolf

Ontdek de geschiedenis en de avontuurlijke legendes van Saint Gangolf via de bieren die je kan proeven. 

Het bier GenGoulf blonde is hét product van brouwerij GenGoulf. Het draagt dezelfde naam als de patroonheilige van het dorp en zijn kerk. De andere bieren onderscheiden zich van de rest door hun originaliteit: een met truffelsmaak uit de Moezelstreek, een ander met eekhoorntjesbrood.

Bedrijfsbezoek

  • Ontdek de productietechnieken van verschillende ambachtelijke bieren en geniet van een proeverij.
  • Geniet van een proeverij van een selectie bieren en afgeleide streekproducten (worsten, vleespastei, chocolade).

Een échte brouwerswereld om te ontdekken.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden