• Attracties
  • Brouwerij
  • Rondleiding en ontdekking

In Villers-devant-Orval leidden de geschiedenis en de legende van Saint Gengoulf tot de geboorte van de brouwerij GenGoulf en haar artisanale bieren.

Zoals de naam al doet vermoeden, is Villers-devant-Orval een charmant klein dorpje tegenover de Abdij en de Brouwerij van Orval. De geschiedenis en de legende van Saint Gengoulf, wellicht heel wat folklore, zullen jouw avontuur nog spannender maken.

Het bier GenGoulf blonde is hét product van brouwerij GenGoulf. Het is een licht amberkleurig bier dat dezelfde naam draagt als de patroonheilige van het dorp en zijn kerk. De andere bieren onderscheiden zich van de rest door hun originaliteit: een met truffelsmaak uit de Moezelstreek, een ander met pannenkoekensmaak uit Bordeaux.

Een échte brouwerswereld om te ontdekken.

Contact

Rue des Hawys 24,6823Villers-devant-Orval
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden