• Markt/brocante

Op 21 juli, de nationale feestdag, ben je hartelijk uitgenodigd op de traditionele zomerse rommelmarkt van Celles, een van de Mooiste Dorpen van Wallonië.

Als je zin hebt om koopjes te doen, van een feestelijk weekend te genieten of, simpelweg, om te gaan wandelen in een klein pittoresk dorp in het prachtige Wallonië, dan is dit evenement zeker iets voor jou.

Bovendien krijg je er de kans ambachtelijke producten te ontdekken (of te proeven) en, als je dat wil, deel te nemen aan allerlei activiteiten.

Goed plan

Nadat je het stuk dat nog ontbrak aan je verzameling gevonden hebt, kan je een bezoekje brengen aan het feeërieke Kasteel van Vêves, op 2 km van het dorp.

Noteer dus zeker in je agenda: zondag 21 juli in Celles, vlak bij Dinant.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juli 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden