• Attracties
  • Brouwerij

Brasserie Hoppy is een jonge artisanale microbrouwerij die je ontdekt in Neufvilles, Soignies in de provincie Henegouwen.

Ze werd opgericht door twee bierliefhebbers die voortdurend op zoek zijn naar een product met een unieke smaak die je niet onverschillig laat.

Hun paradepaardje is de Hoppy Impérial, een blonde tripel die bitterheid combineert met aroma's van citrusvruchten en exotisch fruit. De brouwerij brouwt ook diverse bruine en amberkleurige bieren.

De brouwerij bezoeken

Brouwerijbezoeken worden georganiseerd op aanvraag. Het is ook mogelijk om ter plaatse bieren te kopen op afspraak.

 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden