• Attracties
  • Brouwerij

Gelegen in het hart van het dorp Rochehaut met uitzicht op de Semois, nodigt deze familiale microbrouwerij je uit om haar faciliteiten te bezoeken.

De microbrouwerij is geïnstalleerd in het agromuseum met zijn blootgestelde structuur. Tijdens het bezoek heb je de mogelijkheid om het productie- en bottelgebied te observeren. Een groot restaurantgedeelte en een speeltuin zijn ook beschikbaar. Hier kun je het bier van de brouwerij proeven.

Het is mogelijk om je bezoek te combineren met de toeristische activiteiten die in het dorp Rochehaut worden aangeboden.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Proeverij

Voorzieningen

Speeltuin

Visites

Individueel - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden