• Attracties
  • Brouwerij

 

Gelegen in het hart van het dorp Rochehaut met uitzicht op de Semois, nodigt deze familiale microbrouwerij je uit om haar faciliteiten te bezoeken.

De microbrouwerij is geïnstalleerd in het agromuseum met zijn blootgestelde structuur. Tijdens het bezoek heb je de mogelijkheid om het productie- en bottelgebied te observeren. Een groot restaurantgedeelte en een speeltuin zijn ook beschikbaar. Hier kun je het bier van de brouwerij proeven.

Het is mogelijk om je bezoek te combineren met de toeristische activiteiten die in het dorp Rochehaut worden aangeboden.

 

Rue du Palis 85,6830Bouillon
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Proeverij

Voorzieningen

Speeltuin

Visites

Individueel - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden