• Attracties
  • Abdijen
  • Brouwerij

Kom proeven van dit biologische bier, dat volgens de traditie van abdijbieren gebrouwen wordt in de Brouwerij van de Abdij van Brogne.

Belgische brouwers-knowhow 

In 1981 besliste een lokale brouwer om een traditie uit de 10e eeuw nieuw leven in te blazen. Het bier van de Abdij van Brogne was terug van weggeweest. De keuze voor mout en hop van biologische oorsprong draagt bij tot deze sterke en karaktervolle productie.

La Blonde van de Abdij van Brogne heeft bovendien in 2013 de Gouden medaille gewonnen op het Wereldbierenfestival in Montréal.

Beleef een onvergetelijk moment met het traditionele bier van deze Belgische abdij en proef de authentieke smaak van Brogne.

Place de Brogne, 3,5640Saint-Gérard
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden