• Attracties
  • Abdijen
  • Brouwerij

Kom proeven van dit biologische bier, dat volgens de traditie van abdijbieren gebrouwen wordt in de Brouwerij van de Abdij van Brogne.

Belgische brouwers-knowhow 

In 1981 besliste een lokale brouwer om een traditie uit de 10e eeuw nieuw leven in te blazen. Het bier van de Abdij van Brogne was terug van weggeweest. De keuze voor mout en hop van biologische oorsprong draagt bij tot deze sterke en karaktervolle productie.

La Blonde van de Abdij van Brogne heeft bovendien in 2013 de Gouden medaille gewonnen op het Wereldbierenfestival in Montréal.

Beleef een onvergetelijk moment met het traditionele bier van deze Belgische abdij en proef de authentieke smaak van Brogne.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden