• Attracties
  • Brouwerij
  • Rondleiding en ontdekking

De Brasserie de la Lienne vind je in de Belgische Ardennen, in Lierneux. Een van de mooiste streken van het land biedt je een buitengewoon bier aan.

  • Een ambachtelijke microbrouwerij in het hartje van de Ardennen
  • Laat je verleiden door dit bier tijdens het proefmoment van je bezoek
  • Een groen kader om te ontdekken

Een microbrouwerij om als eerste te ontdekken

Tussen de provincies Luik en Luxemburg, in Lierneux, vinden we de microbrouwerij de la Lienne van Mélissa en Nicolas Résimont.
Sinds 2013 heten zij je welkom in een oude Ardense hoeve. Een hooizolder, voederbakken en verschillende dieren hebben plaats gemaakt voor een proefruimte en voor gistingsvaten.

De Lienne, een bier dat je geproefd moet hebben.

In deze oude hoeve in een groen kader worden er vier bieren gebrouwen: een blond hopbier, een koperblond, een bruin en een zwart bier. Er rijpen ondertussen al ideeën voor nieuwe recepten die het aanbod, dat in 2013 door deze ambachtelijke microbrouwerij werd opgezet, zullen uitbreiden.

Wandel- en fietstochten, attracties, cultuur,...

Met haar groen kader is de Brasserie de la Lienne ook het ideale vertrekpunt voor wandel-, fiets- en mountainbiketochten. We mogen ook de thermen en het circuit van Spa en de vele historische sites van de Tweede Wereldoorlog niet vergeten.

Er staat je een hele dag boordevol plezier voor de hele familie te wachten in deze fantastische regio. Wacht niet langer om je bezoek aan de microbrouwerij de la Lienne te reserveren. De kunst van het brouwen zal voor jou geen geheimen meer hebben.

Reharmont 7,4990Lierneux
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden