pdf

BRASSERIE DE CAZEAU

  • Bier - brouwerij - Smullen in Wallonië
  • Brouwerij

Brasserie de Cazeau is een ambachtelijke familiebrouwerij die je uitnodigt om haar karaktervolle bieren te komen proeven.

Authenticiteit in de productie

De Brasserie de Cazeau is een ambachtelijke familiebrouwerij die opgericht werd in 1753. Er worden vijf karaktervolle bieren gebrouwen die ongefilterd en ongepasteuriseerd zijn, en allemaal hergist op de fles.

Het is ook in deze kleine Brasserie de Cazeau dat de 'Tournay' gebrouwen wordt, een goudblond bier van hoge gisting dat enkel met natuurlijke ingrediënten bereid wordt.

Een bekroond bier

De vijf bieren van de brouwerij zijn al meermaals bekroond bij verschillende gelegenheden: Brussels Beer Challenge, Concours International de Lyon, Best Belgian Beer,...

Gouden medaille op de Brussels Beer Challenge in 2013 (Saison Cazeau) - Gouden medaille op het Concours International de Lyon (Saison Cazeau, Tournay Noire, Tournay Blonde, Tournay Triple), Beste stout in 2014 bij Best Belgian Beer (Tournay Noire)

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Verkooppunt
  • Proeverij

Voorzieningen

  • Winkel/boetiek
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.