• Sport & Ontspanning
  • Riviertoerisme
  • Riviertochten

Henegouwen vloeit over van kunstbouwwerken, met name langs het Centrumkanaal. De meest indrukwekkende zijn zonder twijfel het hellend vlak van Ronquières en de bootlift van Strépy-Thieu. Ga aan boord voor een leerrijke boottocht.

Geniet van een boottocht om de  bootliften van het historische Centrumkanaal te bezichtigen die erkend zijn als Unescowerelderfgoed.

De boottochten die georganiseerd worden door RiverTour vertrekken op 2 verschillende plaatsen:

Je kunt ook een avondboottocht doen van Ronquières naar Halle, met terugrit per fiets.

Goed om te weten

  • Mogelijkheid om een koude schotel of een tussendoortje te eten aan boord (vooraf te reserveren), of je eigen picknick mee te brengen
  • Mogelijkheid om je fiets mee te nemen en af te stappen in Seneffe of Thieu om de RAVeL verder te volgen

RiverTour biedt ook andere boottochten, ga eens kijken op hun website voor meer informatie!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden