pdf

Boerengolf, een nieuw concept in België

  • Boerengolf
  • Avonturensport

Boerengolf is een buitensport die komt overgewaaid uit Nederland. De sport is gebaseerd op traditionele golf, maar is toch ook erg verschillend. Je maakt een aangename wandeling door de heuvelachtige velden van de Condroz. Het parcours ligt in een rustig natuurgebied waar je onderweg kan picknicken.

Iedereen kan aan boerengolf doen, het is makkelijk. Ideaal voor een uitstapje met het gezin, met vrienden of met collega's.

Hoe speel je boerengolf?

De golfbaan bestaat uit ongeveer 10 holes met een afstand van 100 tot 300 meter tussen elke hole. De weilanden worden nog steeds gebruikt door boeren, dus kan het wel eens gebeuren dat je tussen de koeien staat te golfen! Op de baan spelen 2 teams van maximum 5 spelers tegen elkaar.

Welk materiaal krijg je?

Je krijgt een houten klompje op een steel om tegen het balletje te slaan. Dat balletje is gemaakt van leder en heeft een diameter van ongeveer 14 cm. Je krijgt ook een formulier waarop je je resultaten kan opschrijven.

 

 

 

Prijs

Groep

€ 5,5
€ 3

Individueel

€ 6
€ 3,5
Groepsprijs vanaf 20 personen

Informatie over de wandeling

Duur

Minimumduur1:00
Maximumduur2:00

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Materiaalverhuur

Activiteiten

  • Golf
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.