• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Boerengolf
  • Avonturensport

Breng een geweldige tijd door met familie of vrienden terwijl je een partijtje boerengolf speelt in de Ferme des Prés in Steenquerke, in de buurt van Edingen.

Boerengolf: wanneer lachen een sport is

Bij La Ferme des Prés zorgt een partijtje plattelandsgolf altijd voor een fijn moment. In tegenstelling tot de traditionele golfsport is hier geen sprake van een green.

De 9 holes zijn gegraven in een wei vol koeien. Deze levende obstakels en de oneffenheden van het terrein maken het partijtje golf uitdagend.

Je krijgt een stok met klompje aan om tegen het balletje te slaan. Pas op dat het balletje niet in de koeienmest belandt.

Ontspanning en plezier gegarandeerd dankzij deze buitengewone sport midden in de natuur.

Ferme des PrésRue des Prés 5,7090Steenkerque
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden