• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Boerengolf

Breng een geweldige tijd door met familie of vrienden terwijl je een partijtje boerengolf speelt in de Ferme des Prés in Steenquerke, in de buurt van Edingen.

Boerengolf: wanneer lachen een sport is

Bij La Ferme des Prés zorgt een partijtje plattelandsgolf altijd voor een fijn moment. In tegenstelling tot de traditionele golfsport is hier geen sprake van een green.

De 9 holes zijn gegraven in een wei vol koeien. Deze levende obstakels en de oneffenheden van het terrein maken het partijtje golf uitdagend.

Je krijgt een stok met klompje aan om tegen het balletje te slaan. Pas op dat het balletje niet in de koeienmest belandt.

Ontspanning en plezier gegarandeerd dankzij deze buitengewone sport midden in de natuur.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden