• Attracties
  • Producent

In de provincie Namen produceert de biologische boederij van Comogne paardenmelk en organiseert ze rondleidingen om je de weldaden ervan te laten ontdekken.

Paardenmelk, bekend om zijn uitzonderlijke eigenschappen, wordt aanbevolen bij de behandeling van toxineproblemen, vermoeidheid, stress, huidproblemen...

Tijdens het bezoek kan je de producten testen en kan je in de winkel een van hun zepen en cosmetica op basis van paardenmelk kopen.

Het bezoek is alleen beschikbaar voor groepen en op reservering.

Breng zeker een bezoek aan de Ferme de la Comogne, de enige biologische paardenmelkerij in de BeNeLux.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking

Visites

Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden