• Attracties
  • Producent

In de provincie Namen produceert de biologische boederij van Comogne paardenmelk en organiseert ze rondleidingen om je de weldaden ervan te laten ontdekken.

Paardenmelk, bekend om zijn uitzonderlijke eigenschappen, wordt aanbevolen bij de behandeling van toxineproblemen, vermoeidheid, stress, huidproblemen...

Tijdens het bezoek kan je de producten testen en kan je in de winkel een van hun zepen en cosmetica op basis van paardenmelk kopen.

Het bezoek is alleen beschikbaar voor groepen en op reservering.

Breng zeker een bezoek aan de Ferme de la Comogne, de enige biologische paardenmelkerij in de BeNeLux.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Tijdsduur

Minimumduur : 00:45

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking

Visites

Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden