• Museum of interpretatiecentrum

Langsheen deze echte retrospectieve over het landelijke leven van eertijds en de traditionele activiteiten die gepaard gingen met het bewerken van de grond, ontdek je bepaalde machines in verband met de tabakteelt en linnennijverheid.

De oude brouwerij met haar belangrijke verzameling molens waarvan sommige een eeuw oud zijn. Een belangrijke verzameling ploegen alsook oude werktuigen om grond te bewerken die voortgetrokken werden door koeien.

Het perfecte nagebouwde timmeratelier. In de melkerij kan je perfect werkende karntonnen en turbines bewonderen.
Open van 1 mei tot 1 november op afspraak.
Rondleiding: +/- 2u.

Contact

Rue du Village 53,7850Marcq
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Parking - Parking autocar - Parking tweewielers - Cafetaria

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden