• Museum of interpretatiecentrum

Langsheen deze echte retrospectieve over het landelijke leven van eertijds en de traditionele activiteiten die gepaard gingen met het bewerken van de grond, ontdek je bepaalde machines in verband met de tabakteelt en linnennijverheid.

De oude brouwerij met haar belangrijke verzameling molens waarvan sommige een eeuw oud zijn. Een belangrijke verzameling ploegen alsook oude werktuigen om grond te bewerken die voortgetrokken werden door koeien.

Het perfecte nagebouwde timmeratelier. In de melkerij kan je perfect werkende karntonnen en turbines bewonderen.
Open van 1 mei tot 1 november op afspraak.
Rondleiding: +/- 2u.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking - Parking autocar - Parking tweewielers - Cafetaria

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden