• Attracties
  • Producent

De winkel van de boerderij Lamberty in Petit-Thier biedt een grote verscheidenheid aan biologische producten, zoals brood, kaas en groenten.

Deze boerderijwinkel biedt biologische producten, werkt samen met producenten en verwerkingsbedrijven in de streek en houdt zo de keten kort. Je vindt er kazen op basis van koemelk en geitenmelk, biologisch zuurdesembrood dat gebakken wordt op de houtkachel, groenten van de boerderij en andere voedingsmiddelen en onderhoudsproducten van eigen bodem.

Boodschappen zoals je ze graag doet.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden