• Attracties
  • Producent

De winkel van de boerderij Lamberty in Petit-Thier biedt een grote verscheidenheid aan biologische producten, zoals brood, kaas en groenten.

Deze boerderijwinkel biedt biologische producten, werkt samen met producenten en verwerkingsbedrijven in de streek en houdt zo de keten kort. Je vindt er kazen op basis van koemelk en geitenmelk, biologisch zuurdesembrood dat gebakken wordt op de houtkachel, groenten van de boerderij en andere voedingsmiddelen en onderhoudsproducten van eigen bodem.

Boodschappen zoals je ze graag doet.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden