• Beurs en salon

Deze boekenbeurs verwelkomt boekverkopers, liefhebbers van strips en kaarten en specialisten in verzamelpapier. 

De Boekenbeurs van Namen is zonder twijfel het grootste evenement in zijn soort in België.  Het is de niet te missen ontmoetingsplaats voor lezers, verzamelaars en mensen op zoek naar:

  • zeldzame tweedehandsboeken,
  • nieuwe boeken aan kortingsprijzen,
  • stripverhalen en oude postkaarten,
  • film- en reclameposters,
  • etsen, facturen, manuscripten, enz.

Kortom, er is voor ieder wat wils.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand december 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden