• Markt

De traditionele jaarlijke bloemen- en streekmarkt van Welkenraedt in de provincie Luik. 

Planten...

Van 17.00 tot 21.00 uur transformeren tuinders en bloemisten de Place des Combattants in een uitgestrekte bloemrijke ruimte. Wandel tussen de geurige kraampjes en vind alles wat je nodig hebt om je tuin, terras of balkon op te fleuren.

... een gastronomisch dorp

De bloemige geuren zullen zich vermengen met de heerlijke geuren van lokale producten. In het fijnproeversdorp presenteren de regionale producenten hun kazen, vleeswaren, aperitieven, siropen, appelsap... Maak van de gelegenheid gebruik om deze heerlijke lokale bereidingen te proeven.

... en animaties

Bar en springkasteel voor kinderen

Gepassioneerd door bloemen? Smulpaap? Afspraak in Welkenraedt.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Op donderdag 26 mei 2022

Van 17.00 tot 21.00 uur.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden