• Markt

De traditionele jaarlijke bloemen- en streekmarkt van Welkenraedt in de provincie Luik. 

Planten...

Van 17.00 tot 21.00 uur transformeren tuinders en bloemisten de Place des Combattants in een uitgestrekte bloemrijke ruimte. Wandel tussen de geurige kraampjes en vind alles wat je nodig hebt om je tuin, terras of balkon op te fleuren.

... een gastronomisch dorp

De bloemige geuren zullen zich vermengen met de heerlijke geuren van lokale producten. In het fijnproeversdorp presenteren de regionale producenten hun kazen, vleeswaren, aperitieven, siropen, appelsap... Maak van de gelegenheid gebruik om deze heerlijke lokale bereidingen te proeven.

... en animaties

Bar en springkasteel voor kinderen

Gepassioneerd door bloemen? Smulpaap? Afspraak in Welkenraedt.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand mei 2023 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden