• Attracties
  • Dierenpark/zoo/aquarium
  • Producent

Laat je verrassen door een kudde van 200 bizons in het prachtige kader van de bizonboerderij van Recogne in het hart van de Ardennen.

De bizons van de bizonkwekerij blijven het hele jaar door buiten in open lucht en eten gras en hooi. Je kunt de bizonboerderij bezoeken met je gezin tijdens de zomervakantie. Er is voor ieder wat wils.

De bizons bewonderen

De rit op de wagen brengt je mee naar het hart van de kudde. Ontdek de Amerikaanse bizon, het symbool van Noord-Amerika. De dieren zijn enorm sterk, maar tegelijkertijd heel vredig.

Bizon eten

De keuken van het restaurant gebruikt verse producten afkomstig van bizonvlees van de boerderij. Het vlees is gezond, zacht en smaakvol dankzij hun natuurlijke voeding en de vredige omgeving. Het grote terras is de ideale omgeving om te genieten van de rustige Ardeense natuur.

Leef als een indiaan

Het Indian Festival vindt plaats op de bizonboerderij en nodigt het publiek uit om de cultuur, tradities en ambachten van de Indianen te ontdekken.

Waarom proef je niet van het leven in de Far West op de bizonboerderij? 

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Speeltuin - Restaurant

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - DE - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden