• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

De Chocolaterie Defroidmont biedt je een didactische wandelparcours aan om de vogels van Europa en bijen te ontdekken.

Op dit recent ontwikkelde natuurpad observeer je de schoonheid van de Ardense natuur te observeren en kom je meer te weten over de verschillende vogelsoorten in onze streken.

De wandeling is het hele jaar door toegankelijk en onderweg staan didactische borden die de exemplaren van vogels en bijen beschrijven. Op bepaalde plaatsen zijn ook banken beschikbaar voor picknicks.

Een paar tips

  • Voorzie laarzen en een verrekijker
  • Ga erheen als het droog is
  • Honden zijn niet toegestaan.

Chocolaterie Defroidmont

Naast de wandelroute ligt de ambachtelijke chocolaterie, het museum, de winkel, het atelier, het proeflokaal en het grote overdekte terras dat ideaal is voor een chocoladepauze.

heart Onze favoriet
Je ziet unieke vogelsoorten die je nergens anders gewend bent te zien, en vol kleur!

Een originele wandeling voor een terugkeer naar de natuur, op het ritme van het vogelgezang in Erezée.
 

Briscol 19,6997Érezée
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden