• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Fietsen & Mountainbiken

Bikepark Volmersberg Trail technique is een oefenterrein voor mountainbikers. Kilometers parcours uitgestippeld in een bosrijke omgeving in Sankt-Vith.

Amateurs of aspiranten kunnen elkaar ontmoeten op de Volmersberg, een bosrijk landgoed ten oosten van Sankt-Vith. Dit glooiende terrein is ideaal voor iedereen en is goed verdeeld in verschillende moeilijkheidsgraden, van gemakkelijk tot moeilijk (blauwe, rode of zwarte hellingen).

Echte kampioenen aarzelen niet om de 5 km aan Singletrails te rijden tijdens verschillende evenementen op de site. 

Bikepark Volmersberg Trail technique is het mountainbike trainingsparken voor iedereen.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Fietsen

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden