• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Citybike/Stadsfiets
  • Mountainbike
  • Sport
  • Fietsen & Mountainbiken

Welkom in het grootste fietspark van de Benelux, het Bike Park Ferme Libert in Malmedy. Dankzij zijn faciliteiten is het een van de populairste in Europa.

Op de hoogten van Malmedy, midden in de natuur en vlakbij het circuit van Spa-Francorchamps, wacht het grootste fietspark van de Benelux.

Mountainbikers uit heel Europa dalen de pistes af die het hele jaar door open zijn.
Het Bike Park Ferme Libert is uitgerust met de langste UCI Four-cross van Europa (780m lang en 90m hoogteverschil), meerdere afdalingen, Tria-zones, enduropistes, langlauflpistes, een Dirt-piste en (betaalde) liften.

Je kan ter plaatse ook je downhill-fietsen en beschermingen huren.

Bike Park Ferme Libert is het hele jaar geopend op zaterdag en zondag.

Test jezelf op een van Europa's populairste fietsparken.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Fietsverhuur

Activiteiten

Fietsen

Voorzieningen

Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden