• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Fietsen & Mountainbiken

Welkom in het grootste fietspark van de Benelux, het Bike Park Ferme Libert in Malmedy. Dankzij zijn faciliteiten is het een van de populairste in Europa.

Op de hoogten van Malmedy, midden in de natuur en vlakbij het circuit van Spa-Francorchamps, wacht het grootste fietspark van de Benelux.

Mountainbikers uit heel Europa dalen de pistes af die het hele jaar door open zijn.
Het Bike Park Ferme Libert is uitgerust met de langste UCI Four-cross van Europa (780m lang en 90m hoogteverschil), meerdere afdalingen, Tria-zones, enduropistes, langlauflpistes, een Dirt-piste en (betaalde) liften.

Je kan ter plaatse ook je downhill-fietsen en beschermingen huren.

Bike Park Ferme Libert is het hele jaar geopend op zaterdag en zondag.

Test jezelf op een van Europa's populairste fietsparken.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Fietsverhuur

Voorzieningen

Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden