• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Fietsen & Mountainbiken

Gelegen aan de meren van Eau d' Heure, nodigt het Bike Park des Lacs je uit om te genieten van de pistes. Neem je fiets, zet je helm op en rijden!

Les Lacs de l'Eau d' Heure zullen je opnieuw verrassen

Het Bike Park des Lacs biedt mountainbikeroutes, een Trial-ruimte, Dual Slalom / Four Cross of Free Ride routes en Pump Track ruimte. Rijd op volle toeren over deze pistes, probeer wat afdalingen uit en daag je vrienden uit op de pistes van het park.

Gemakkelijke toegang

De pistes zijn toegankelijk van 9 tot 18.00 uur, elke dag, inclusief weekends en vakanties.
Je enige verplichtingen is om je mountainbike mee te brengen en een helm te dragen terwijl je op de site rijdt.

Sommige attracties zijn enkel mogelijk met de aanwezigheid van een animator uit het Bike Park des Lac: het mechanische tapijt, de Big Air Bag en de Bike Wash.

Af en toe kunnen er ter plaatse evenementen worden georganiseerd. Hiervoor zal een toegangsprijs worden gevraagd. Tijdens deze evenementen is de cafetaria geopend.

Er is een parking beschikbaar voor gemakkelijke toegang tot de site. En er is een parkeerplaats voor je mountainbike vlakbij het terras.

Nog een activiteit bij de Lacs de l'Eau d' Heure, het Bike Park van de Meren. 

15, Hameau du Badon,6440Froidchapelle
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Fietsen

Voorzieningen

Parking tweewielers - Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden