• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Fietsen & Mountainbiken

Gelegen aan de meren van Eau d' Heure, nodigt het Bike Park des Lacs je uit om te genieten van de pistes. Neem je fiets, zet je helm op en rijden!

Les Lacs de l'Eau d' Heure zullen je opnieuw verrassen

Het Bike Park des Lacs biedt mountainbikeroutes, een Trial-ruimte, Dual Slalom / Four Cross of Free Ride routes en Pump Track ruimte. Rijd op volle toeren over deze pistes, probeer wat afdalingen uit en daag je vrienden uit op de pistes van het park.

Gemakkelijke toegang

De pistes zijn toegankelijk van 9 tot 18.00 uur, elke dag, inclusief weekends en vakanties.
Je enige verplichtingen is om je mountainbike mee te brengen en een helm te dragen terwijl je op de site rijdt.

Sommige attracties zijn enkel mogelijk met de aanwezigheid van een animator uit het Bike Park des Lac: het mechanische tapijt, de Big Air Bag en de Bike Wash.

Af en toe kunnen er ter plaatse evenementen worden georganiseerd. Hiervoor zal een toegangsprijs worden gevraagd. Tijdens deze evenementen is de cafetaria geopend.

Er is een parking beschikbaar voor gemakkelijke toegang tot de site. En er is een parkeerplaats voor je mountainbike vlakbij het terras.

Nog een activiteit bij de Lacs de l'Eau d' Heure, het Bike Park van de Meren. 

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking tweewielers - Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden