• Attracties
  • Producent
  • Rondleiding en ontdekking

Bierolade is een uniek concept waarbij je de geheimen van bier en chocolade ontdekt tijdens workshops of aangename culinaire wandelingen.

Workshop bierdegustatie en zythologie

Op zoek naar een ultieme ervaring? Zin om smaakvolle verhalen over bier te leren kennen? Dan is deze workshop iets voor jou. Samen met een bierkenner proef je 4 voortreffelijke Belgische bieren.

Workshop bier en chocolade

Liefhebber van bier én chocolade? Tijdens deze proeverij bereik je het Nirwana! Werner Callebaut bruist van passie. Met Bierolade heeft hij die 2 Belgische sleutelproducten met elkaar verbonden.

Culinaire wandeling met bier en chocolade

Wil je de stad op een leuke manier ontdekken? Ga langs de verschillende cafés met een gids die chocolade- en bierexpert is op zoek naar rijk erfgoed en unieke plaatsen.

Chocoladeworkshop: van cacaoboon tot Belgische chocolade

Je proeft er verschillende chocoladesoorten uit de hele wereld en Werner Callebaut vertelt je talrijke anekdotes.

Bier, passie, een onbekende cultuur maar zo gastronomisch en verrassend: de combinatie van bier en chocolade!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden