• Hotel

Het hotel, dat in een voormalig herenhuis uit 1880 is ondergebracht, ligt in het hartje van Spa en is beroemd omwille van zijn modern kuurcentrum.

De Best Western Premier Villa des Fleurs verwelkomt haar gasten in een prachtig kader en biedt klassieke luxe in een gezellige sfeer.

Afgezien van de mooie kamers in verschillend design, beschikt het hotel over 3 prachtige zalen, ideaal voor de organisatie van seminaries of vergaderingen, maar ook om een evenement te vieren.

Het hotel ontvangt je met plezier in het restaurant "l'Auberge", op 50 meter van het hotel, waar je in een pittoresk kader kunt genieten van een heerlijke Franse en Belgische keuken en uitstekende wijnen.

Conferentiezaal (capaciteit van de grootste zaal): max. 30 pers.

Contact

Rue Albin Body 31,4900Spa
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 24 personen

Aantal kamers : 12

Gesproken talen

Frans

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Fietsverhuur - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie

Voorzieningen

Lift - Bar - Kluis - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden