• Attracties
  • Producent
  • Rondleiding en ontdekking

La Bergerie de la Lienne verwelkomt je in Lierneux in een melkschapenbedrijfje dat opgericht werd in 2016. Je vindt er een variëteit aan tomme, feta en harde kazen.

Bezoeken op aanvraag

Jon en Nadia laten je het hele jaar door hun schaapskooi bezoeken die een veertigtal schapen herbergt, en de kaasfabriek waar je kaas kan kopen. Afhankelijk van het seizoen kun je lammetjes zien, meedoen aan het melken en de kaasproductie of de dieren verzorgen.

Onze favoriet
Geniet van het grote terras met prachtig uitzicht op de Liennestreek. Op zondag kun je er een met zorg bereid kaasbord en een lokaal drankje proeven.

Een smakelijk en authentiek bezoek midden in de natuur, vlak bij het groteroutepad.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Proeverij

Voorzieningen

Terras

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden