• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking
  • Producent

La Bergerie de la Lienne verwelkomt je in Lierneux in een melkschapenbedrijfje dat opgericht werd in 2016. Je vindt er een variëteit aan tomme, feta en harde kazen.

Bezoeken op aanvraag

Jon en Nadia laten je het hele jaar door hun schaapskooi bezoeken die een veertigtal schapen herbergt, en de kaasfabriek waar je kaas kan kopen. Afhankelijk van het seizoen kun je lammetjes zien, meedoen aan het melken en de kaasproductie of de dieren verzorgen.

Onze favoriet
Geniet van het grote terras met prachtig uitzicht op de Liennestreek. Op zondag kun je er een met zorg bereid kaasbord en een lokaal drankje proeven.

Een smakelijk en authentiek bezoek midden in de natuur, vlak bij het groteroutepad.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Proeverij

Voorzieningen

Terras

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden