• Attracties
  • Chocolatier

In 2005 bedacht Benoît Nihant zijn eigen chocolademerk. Hij is precies in zijn recepten en veeleisend bij de keuze van grondstoffen uit de 4 windstreken. In 2021 werd hij verkozen tot Belgische chocolatier van 2021 (voor Wallonië) door de gids Gault en Millau. 

De beste cacaobonen voor superieure chocolade

De chocolatier Nihant Chocolatier maakt deel uit van een erg besloten groep van chocolatiers die hun chocolade maken door te beginnen bij de cacaobonen. Ze zijn slechts met een handvol in de wereld die de ambachtelijke knowhow en deze zoektocht naar perfectie delen.

Grijp deze gelegenheid aan om ook een kijkje te nemen in het werkatelier dat je kan zien van in de winkel.

Benoît Nihant Chocolatier, wanneer de chocoladekunst een haute-couturecollectie wordt!

Contact

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden