pdf

Belvilla, dé specialist in vakantiewoningen in de Ardennen

Met meer dan 1.000 vakantiewoningen, een uitgebreide service en een gebruiksvriendelijke website is Belvilla de voornaamste specialist in vakantieverhuur in de Ardennen.

Belvilla biedt je overal in de Ardennen verschillende types vakantieverblijven aan met verschillende capaciteiten en comfortniveaus.

Landelijke gîte, landhuis, een oud gerestaureerd station, ecologisch vakantiehuis, oude molen, romantisch chalet, ruim kasteel, luxe villa met zwembad en sauna... Aan jou de keuze. 

Last minute reserveren

Ontdek de beste last minute aanbiedingen op de website van Belvilla en geniet van een vakantie in het zuiden van België.

Op zoek naar een 5-sterrenverblijf?

Dat is mogelijk dankzij Belvilla! Ontdek de aanbiedingen en reserveer je luxevakantie.

Een weekend of een kortverblijf boeken voor een groep?

Belvilla beschikt over vakantieverblijven met een grotere capaciteit, ruime villa's die geschikt zijn voor je groepsvakanties in de Ardennen.

Bij Belvilla vind je ook leuke tips om een wellnessweekend met zijn tweetjes te organiseren of locaties waar je met je hond op vakantie kan gaan. Ook vind je er openluchtactiviteiten terug die op een boogscheut van jouw vakantiehuis plaatsvinden.

Ga naar de website van Belvilla om je vakantieverblijf te kiezen en te reserveren.

Trakteer jezelf op een droomuitstapje in het nummer 1 vakantiehuis in de Ardennen!

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.