• Verblijfs- of vakantieverhuur

Met meer dan 1.000 vakantiewoningen, een uitgebreide service en een gebruiksvriendelijke website is Belvilla de voornaamste specialist in vakantieverhuur in de Ardennen.

Belvilla biedt je overal in de Ardennen verschillende types vakantieverblijven aan met verschillende capaciteiten en comfortniveaus.

Landelijke gîte, landhuis, een oud gerestaureerd station, ecologisch vakantiehuis, oude molen, romantisch chalet, ruim kasteel, luxe villa met zwembad en sauna... Aan jou de keuze. 

Last minute reserveren

Ontdek de beste last minute aanbiedingen op de website van Belvilla en geniet van een vakantie in het zuiden van België.

Op zoek naar een 5-sterrenverblijf?

Dat is mogelijk dankzij Belvilla! Ontdek de aanbiedingen en reserveer je luxevakantie.

Een weekend of een kortverblijf boeken voor een groep?

Belvilla beschikt over vakantieverblijven met een grotere capaciteit, ruime villa's die geschikt zijn voor je groepsvakanties in de Ardennen.

Bij Belvilla vind je ook leuke tips om een wellnessweekend met zijn tweetjes te organiseren of locaties waar je met je hond op vakantie kan gaan. Ook vind je er openluchtactiviteiten terug die op een boogscheut van jouw vakantiehuis plaatsvinden.

Ga naar de website van Belvilla om je vakantieverblijf te kiezen en te reserveren.

Trakteer jezelf op een droomuitstapje in het nummer 1 vakantiehuis in de Ardennen!

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Kortingsbon

BELVILLA

-10%
op de prijs van een verblijf
Geldigheidsdatum: van 01-01-2021 tot 31-12-2021

Aanbod geldig volgens beschikbaarheid voor elke reservatie van een verblijf in de accommodaties van Belvilla in de Ardennen waarvan het einde uiterlijk op 31/12/2021 geprogrammeerd is, met reservatie online op de website www.belvilla.be met vermelding van de promotiecode WBT-21 in het veld ‘Kortingscode’ of per telefoon op het nr. +32(0)3 808 09 54 (gratis nummer) met vermelding van dezelfde code.
Aanbod niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of acties, behalve met last-minute aanbiedingen.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden