• Camping
  • Toeristische camping

De camping Belle-Meuse ligt in Nadrin, een toeristisch dorpje op 10 minuten van La Roche-en-Ardenne. In het dorp zijn 8 restaurants en kunt u tal van activiteiten doen.
De camping ligt op 200 m van een meer en wordt doorkruist door de rivier Belle-Meuse. U bevindt zich vlak bij het dorpscentrum van Nadrin en te midden van de rust. Er zijn 64 standplaatsen voor caravans, kampeerders met tent of mobilhomes. We hebben ook een caravan te huur, indien u dat wenst.
Alles is voorhanden om uw verblijf onvergetelijk te maken: petanqueterrein, speelveld, baden, tal van sporten (vissen, kajak, klimmen, wandelingen) en uitzonderlijke bezienswaardigheden (Le Hérou, Houffalize, La Roche-en-Ardenne, de Brouwerij Achouffe...).
65 standplaatsen met stroomaansluiting.
4 standplaatsen voor motorhomes.
1 tenten, caravans, chalets-bungalows te huur.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Seizoenskampeerplaats : 45

Toeristische kampeerplaats : 20

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Animatie

Voorzieningen

Wasmachine - Winkel/boetiek - Parking - Speeltuin - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden