In de kijker

Une randonneuse profite d'une petite pause pour se reposer

Wandelbrochures

Ontdek meerdere wandelingen in één brochure. Download, druk af en klaar is kees. Je kan ook de brochure ook rechtstreeks bekijken in je browser.

Op deze campings sta je goed!

Kamperen in de Ardennen of een ander deel van het gemoedelijke Wallonië is een fantastisch idee! Check deze 21 campings met standplaatsen aan een riviertje, waar je slaapt in een boomhut of in een bol onder de sterrenhemel.
Saint-Hubert - Domaine provincial - Mirwart

Herbronnen

Zorg goed voor jezelf en maak opnieuw contact met je lichaam en de natuur. Ontdek onze belangrijkste inspiratiebronnen om van het moment te genieten.
 Default image

Fietsroutes Wallonië en Ardennen

Op deze geografische kaart zijn alle fietstochten in Wallonië en de Ardennen zichtbaar. Bekijk de vele vaste fietsroutes en ontdek de afwisseling van de routes. Zowel voor een makkelijk traject tot lange fietstocht of een uitdagende route.
Bivouac en Ardenne

Wandelroutes in de Ardennen en Wallonië

Op deze geografische kaart staan alle wandelroutes van toeristische organisaties in Wallonië en de Ardennen. Bekijk de vele wandelingen en ontdek de afwisseling van de routes. Zowel voor een makkelijk traject tot meerdaagse wandeling en uitdagende routes.

Toonaangevende tentoonstellingen

In Wallonië lopen prachtige tentoonstellingen. Ideaal voor een verrassende daguitstap of een gezellig weekendje weg naar een van onze Waalse steden.
Ontdek het Kasteel van Beloeil en zijn park in de provincie Henegouwen

Historisch erfgoed in Wallonië

Wallonië en de Ardennen liggen bezaaid met historisch erfgoed om duimen en vingers bij af te likken.
Street Art - Itinéraire Porte Ouest – Métro aérien - Wallonie insolite

Wallonië? Dat is kunst!

Kunstliefhebber, gewoon nieuwsgierig of kunstenaar? Ken je alles wat Wallonië te bieden heeft aan musea, galerijen, kunstcentra, kunstparcours, schouwburgen of artistieke evenementen? Maak je keuze uit onze selectie!
Tournai - Panorama - ville - toitures

Waalse steden

Reizen in Wallonië en de Ardennen betekent ook steden en stadjes ontdekken. Alle plaatsen hebben een heel eigen karakter. Eén ding hebben ze gemeen: de vriendelijkheid. Je voelt je welkom. Ontdek rijk erfgoed, cultuur, ontspanning en natuurlijk de gastronomie!

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden