In de kijker

Geniet van een fietstocht in de Condroz-Famenne

Ideeën voor activiteiten in Wallonië en de Ardennen

Het weer is nog wat grillig, dus houd misschien nog een jas of trui bij de hand, maar geniet vooral van de leuke activiteiten die je in Wallonie en de Ardennen kan doen.

Fietsroutes Wallonië en Ardennen

Op deze geografische kaart zijn alle fietstochten in Wallonië en de Ardennen zichtbaar. Bekijk de vele vaste fietsroutes en ontdek de afwisseling van de routes. Zowel voor een makkelijk traject tot lange fietstocht of een uitdagende route.
Bivouac en Ardenne

Wandelroutes in de Ardennen en Wallonië

Op deze geografische kaart staan alle wandelroutes van toeristische organisaties in Wallonië en de Ardennen. Bekijk de vele wandelingen en ontdek de afwisseling van de routes. Zowel voor een makkelijk traject tot meerdaagse wandeling en uitdagende routes.

Toonaangevende tentoonstellingen

In Wallonië lopen prachtige tentoonstellingen. Ideaal voor een verrassende daguitstap of een gezellig weekendje weg naar een van onze Waalse steden.
Street Art - Itinéraire Porte Ouest – Métro aérien - Wallonie insolite

Wallonië? Dat is kunst!

Kunstliefhebber, gewoon nieuwsgierig of kunstenaar? Ken je alles wat Wallonië te bieden heeft aan musea, galerijen, kunstcentra, kunstparcours, schouwburgen of artistieke evenementen? Maak je keuze uit onze selectie!

Waalse steden

Reizen in Wallonië en de Ardennen betekent ook steden en stadjes ontdekken. Alle plaatsen hebben een heel eigen karakter. Eén ding hebben ze gemeen: de vriendelijkheid. Je voelt je welkom. Ontdek rijk erfgoed, cultuur, ontspanning en natuurlijk de gastronomie!

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden