• Concert

Luister naar het aangename geluid van de beiaard, een typisch instrument van onze regio. Elke zondag in juli en augustus in de collegiale kerk van Sainte-Gertrude in Nijvel.

Liefhebbers van originele muziekinstrumenten zullen betoverd worden door de zachte klanken van de beiaard. Het instrument is typisch voor België, Frankrijk, Nederland, Zwitserland en Duitsland en de klanken zullen de hele zomer weerklinken vanuit de Collegiale kerk Sainte-Gertrude in Nijvel.

Buitengewone concerten

Elke zondag van juli en augustus vindt er in de romaanse Collegiale kerk Sainte-Gertrude een schitterend beiaardconcert plaats. Internationaal vermaarde beiaardiers zorgen ervoor dat je een uniek moment van puur geluk beleeft. 

In de kloostergang van de collegiale kerk zullen zitplaatsen worden voorzien zodat de bezoekers het beiaardierspel op een televisiescherm kunnen volgen.

Geniet van dit magische moment en maak zo je zomer helemaal af!

Collégiale Sainte-GertrudeGrand'Place,1400Nivelles
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand juli 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden