pdf

Beiaardconcert in de Collegiale kerk Sainte-Gertrude van Nijvel

  • Concert
Evenement gepland voor de maand juli 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Laat je verrassen door de aangename beiaardklanken van de Collegiale kerk Sainte-Gertrude. Elke zondag van juli en augustus kan je in Nijvel dit bijzondere instrument ontdekken dat typisch is voor ons deel van Europa.

Liefhebbers van originele muziekinstrumenten zullen betoverd worden door de zachte klanken van de beiaard. Het instrument is typisch voor België, Frankrijk, Nederland, Zwitserland en Duitsland en de klanken zullen de hele zomer weerklinken vanuit de Collegiale kerk Sainte-Gertrude in Nijvel.

Buitengewone concerten

Elke zondag van juli en augustus vindt er in de romaanse Collegiale kerk Sainte-Gertrude een schitterend beiaardconcert plaats. Internationaal vermaarde beiaardiers zorgen ervoor dat je een uniek moment van puur geluk beleeft. 

In de kloostergang van de collegiale kerk zullen zitplaatsen worden voorzien zodat de bezoekers het beiaardierspel op een televisiescherm kunnen volgen.

Geniet van dit magische moment en maak zo je zomer helemaal af!

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand juli 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.