• Concert

Luister naar het aangename geluid van de beiaard, een typisch instrument van onze regio. Elke zondag in juli en augustus in de collegiale kerk van Sainte-Gertrude in Nijvel.

Liefhebbers van originele muziekinstrumenten zullen betoverd worden door de zachte klanken van de beiaard. Het instrument is typisch voor België, Frankrijk, Nederland, Zwitserland en Duitsland en de klanken zullen de hele zomer weerklinken vanuit de Collegiale kerk Sainte-Gertrude in Nijvel.

Buitengewone concerten

Elke zondag van juli en augustus vindt er in de romaanse Collegiale kerk Sainte-Gertrude een schitterend beiaardconcert plaats. Internationaal vermaarde beiaardiers zorgen ervoor dat je een uniek moment van puur geluk beleeft. 

In de kloostergang van de collegiale kerk zullen zitplaatsen worden voorzien zodat de bezoekers het beiaardierspel op een televisiescherm kunnen volgen.

Geniet van dit magische moment en maak zo je zomer helemaal af!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Elke zondag van juli en augustus

Van 16.00 tot 17.00 uur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden