• Concert

Luister naar het aangename geluid van de beiaard, een typisch instrument van onze regio. Elke zondag in juli en augustus in de collegiale kerk van Sainte-Gertrude in Nijvel.

Liefhebbers van originele muziekinstrumenten zullen betoverd worden door de zachte klanken van de beiaard. Het instrument is typisch voor België, Frankrijk, Nederland, Zwitserland en Duitsland en de klanken zullen de hele zomer weerklinken vanuit de Collegiale kerk Sainte-Gertrude in Nijvel.

Buitengewone concerten

Elke zondag van juli en augustus vindt er in de romaanse Collegiale kerk Sainte-Gertrude een schitterend beiaardconcert plaats. Internationaal vermaarde beiaardiers zorgen ervoor dat je een uniek moment van puur geluk beleeft. 

In de kloostergang van de collegiale kerk zullen zitplaatsen worden voorzien zodat de bezoekers het beiaardierspel op een televisiescherm kunnen volgen.

Geniet van dit magische moment en maak zo je zomer helemaal af!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juli 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden