• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Stadsparcours

De standbeelden van de Spaanse kunstenaar Isaac Cordal komen naar Namen en nemen je mee op sleeptouw langs een origineel stadsparcours.

Je vindt het streetartparcours in alle hoeken van de stad en bovendien is het gratis voor iedereen.

Een parcours in Namen

45 miniatuurbeeldjes (van ongeveer 15 centimeter) zijn verspreid over de straten van Namen, vaak op buitengewone plekjes: in een oeil de boeuf, op een richel, in een bushokje, voor een venster, op een putdeksel, op de stoep, ...  

Het parcours werd uitgestippeld naar aanleiding van Beelden in de Stad/Namen.  Met zijn werk stelt de kunstenaar zich vragen over de consumptiemaatschappij, sociale ongelijkheid en de plaats van de kleine man in onze hedendaagse samenleving. 

Kunst en spel

Isaac Cordal kon zich zo goed uitleven in Namen, dat hij besliste om enkele beelden te verstoppen... Aan jou om die te ontdekken tijdens een wandeling in de Waalse hoofdstad!

Wie is Isaac Cordal?

Isaac Cordal is een hedendaagse Spaanse kunstenaar die erkend wordt in de wereld van streetart. Hij gebruikt beeldhouwkunst en fotografie als expressiemiddel.

Zijn miniatuurbeeldjes hebben al de straten van Londen, Berlijn, Parijs, Barcelona, Milaan, Malmö en Brussel overgenomen. Nu is Namen een attractie rijker!

Het stadsplan met de plaatsaanduidingen van de beelden is beschikbaar bij de Dienst voor Toerisme van Namen. Ontdek de Waalse hoofdstad vanuit een ander oogpunt!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden