• Attracties
  • Wijngaard
  • Rondleiding en ontdekking

Dicht bij Binche in Estinnes bevindt zich de grootste wijngaard van België. Ontdek de wijngaard Les Agaises en proef de schuimwijnen Ruffus.

Te koop in La Boutique de Wallonie

Deze wijngaard zag het licht in 2002 na een ontmoeting tussen een wijnhandelaar, een landbouwer, een wijnboer en twee ondernemers.

Er worden verschillende schuimwijnen op een traditionele manier geproduceerd waaronder de zeer bekende Ruffus.

Bedrijfsbezoek

Het bezoek neemt je mee naar het hart van de wijngaard, naar de wijnmakerij en naar de kelder. Op het einde volgt een proeverij.

Ontdek deze plaatselijke Waalse producent die al meermaals in de prijzen viel!

Bezoekers met speciale behoeften

Deze attractie biedt faciliteiten en/of activiteiten met een officiële Access-i certificering. Raadpleeg de gedetailleerde fiche, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

Weet dat er ook in Wallonië een breed scala aan officieel Access-i gecertificeerde activiteiten en plaatsen zijn.
COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden