• Attracties
  • Wijngaard

De familie Hautier heet je welkom op hun jong wijndomein in Nijvel, in Waals-Brabant, om je er te laten kennismaken met en proeven van de wijn van het Domaine du Chapitre.

In 2013 hebben de producenten van het wijndomein besloten om hun productenaanbod uit te breiden tot zelfs unieke graanproducten. 

Van de wijnstok tot de verkoop van een fles

Deze familie werkt op ambachtelijke wijze en controleert alles van begin tot eind.

Bedrijfsbezoek

Maak kennis met deze producenten en ontdek er alles over hun passie via een educatief en participatief bezoek, gevolgd door een proeverij.

Troeven

  • Het domein beschikt over gîtes op de boerderij.
  • Je kan deelnemen aan de pluk.

Bezoekers met speciale behoeften

Hier vind je faciliteiten en/of activiteiten met het officiële Access-i certificaat. Raadpleeg de gedetailleerde pagina, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

Het certificaat betreft enkel het wijndomein.

 

Op het Domaine du Chapitre wacht je bezoek vol rijke aroma's!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - EN - FR - NL - Individueel - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden