• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Techniques et Valorisation du Bois (TVB) is een onderneming die gespecialiseerd is in houtconstructie, in Bastogne in de Ardennen.

Al meer dan 20 jaar bedenkt, adviseert en realiseert de onderneming houtconstructies op maat in verschillende sectoren, zoals speelpleinen, woningen, industriële gebouwen of houtsnijwerk.

Bedrijfsbezoek

Je ontdekt de fabriek waar de projecten volgens verschillende houtexploitatietechnieken worden gerealiseerd (behandeling, zagen, schaven,...). 

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - FR - Enkel met gids

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden