• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Techniques et Valorisation du Bois (TVB) is een onderneming die gespecialiseerd is in houtconstructie, in Bastogne in de Ardennen.

Al meer dan 20 jaar bedenkt, adviseert en realiseert de onderneming houtconstructies op maat in verschillende sectoren, zoals speelpleinen, woningen, industriële gebouwen of houtsnijwerk.

Bedrijfsbezoek

Je ontdekt de fabriek waar de projecten volgens verschillende houtexploitatietechnieken worden gerealiseerd (behandeling, zagen, schaven,...). 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - FR - Enkel met gids

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden