• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

RECMA Groep, een vernieuwend bedrijf in de sociale economie, biedt je een bezoek rijk aan ontmoetingen en ontdekkingen in Seraing, vlak bij Luik.

Deze sociale onderneming is vooral actief bij het sorteren van PMD, maar diversifieert haar activiteiten op verschillende vlakken: ophaling/sorteren/recyclage, schoonmaken en onderhouden van groene ruimtes en recyclage van zonnepanelen. 

Bedrijfsbezoek

De onderneming biedt je een bezoek rijk aan ontmoetingen en ontdekkingen dat alle facetten van de sociale economie en de socioprofessionele integratie onthult.

Een bezoek dat je doet nadenken over de bescherming van het milieu en onze planeet.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Projectie van presentatiefilms - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden