• Attracties
  • Producent
  • Rondleiding en ontdekking

De boomgaard en pers Munaut is een familiebedrijf gevestigd in Virton, in de Gaume, in het begin van de 20e eeuw.

Cider & Zigomar te koop in La Boutique de Wallonie

In de loop der jaren hebben opeenvolgende generaties de kweek van onbehandelde oude appelsoorten verdergezet. Ze worden vervolgens geperst om sap, cider, Pom'Ô (appelratafia) of Zygomar (typisch aperitief uit de Gaume) te produceren.

Het bedrijfsbezoek

Je onderzoekt de appel in al zijn vormen.

  • De ambachtsman laat je alle aspecten van zijn vak zien, van het kweken tot het persen van het fruit en ook de productie van cider en aperitief.
  • Je sluit het bezoek af met een smakelijke proeverij.
  • Mogelijkheid tot gecombineerd bezoek met de Jardin des mûres in Chenois.

Van de boom tot de fles, het maken van drankjes op basis van appels heeft geen geheimen meer voor jou!

 

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Workshops - Verkooppunt - Proeverij

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden