• Attracties
  • Shopping
  • Rondleiding en ontdekking

In het hart van de Citadel van Namen stelt de Parfumerie Guy Delforge je een ondergronds parcours voor waarbij je ontdekt hoe parfums gemaakt worden.

Een bijzonder beroep op een buitengewone plaats

Guy Delforge kwam op het idee om een deel van het voormalige militaire fort van de Citadel van Namen volledig te restaureren om er zijn parfumerie te vestigen.

Bedrijfsbezoek

De parfumeur deelt zijn passie met jou. Naast het historisch bezoek aan het gebouw ga je naar het laboratorium en de werkruimte. In het olfactorium kun je testen hoe gevoelig je bent aan de verschillende geuren.

Deze parfumeur heeft vele prijzen gewonnen en deelt zijn passie met jou tijdens een uniek bezoek in een ongelofelijke omgeving. Een echte must!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Projectie van presentatiefilms

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking

Visites

Groep - DE - EN - ES - FR - IT - NL - Individueel - DE - EN - ES - FR - IT - NL - Audiogids/terminal/mobiele app/tablet

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden