Officiële classificatie van een attractie in Wallonië: 2 zonnen
  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum
  • Shopping
  • Rondleiding en ontdekking

Ô Paradis des Sens laat je je zintuigen prikkelen door nieuwe interactieve ervaringen, in Walcourt.

Workshops en bezoeken

Je kunt je eigen eau de parfum creëren onder begeleiding van een gepassioneerde opleider die de verschillende stadia van de uitwerking uitlegt.

Je kunt ook een gezellig moment doorbrengen met het proeven van koude schotels die zijn samengesteld uit ingrediënten met unieke smaken en geuren.

Een gloednieuwe activiteit

Dit bedrijf biedt je een innovatieve activiteit aan om de geurfamilies die in de wereld van de parfumerie worden gebruikt te proeven! Deze activiteit kan gecombineerd worden met workshops over parfumcreatie en alle andere activiteiten rond de 7 zintuigen.

Een bedrijfsbezoek

Of het nu gaat om bezoeken, workshops voor het creëren van parfum of om smaakontdekkingen voor individuen, groepen of bedrijven, de parfumeurs zullen je een geprivilegieerd moment bezorgen.

Bij Ô Paradis des Sens ontdek je de geurwereld van de meesterparfumeurs en maak je je eigen parfum!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden