Officiële classificatie van een attractie in Wallonië: 2 zonnen
  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum
  • Shopping
  • Rondleiding en ontdekking

Ô Paradis des Sens laat je je zintuigen prikkelen door nieuwe interactieve ervaringen, in Walcourt.

Workshops en bezoeken

Je kunt je eigen eau de parfum creëren onder begeleiding van een gepassioneerde opleider die de verschillende stadia van de uitwerking uitlegt.

Je kunt ook een gezellig moment doorbrengen met het proeven van koude schotels die zijn samengesteld uit ingrediënten met unieke smaken en geuren.

Een gloednieuwe activiteit

Dit bedrijf biedt je een innovatieve activiteit aan om de geurfamilies die in de wereld van de parfumerie worden gebruikt te proeven! Deze activiteit kan gecombineerd worden met workshops over parfumcreatie en alle andere activiteiten rond de 7 zintuigen.

Een bedrijfsbezoek

Of het nu gaat om bezoeken, workshops voor het creëren van parfum of om smaakontdekkingen voor individuen, groepen of bedrijven, de parfumeurs zullen je een geprivilegieerd moment bezorgen.

Bij Ô Paradis des Sens ontdek je de geurwereld van de meesterparfumeurs en maak je je eigen parfum!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden