• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Mobic SA is een vernieuwend bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van houten geraamtes en bevindt zich in Luik.

Al meer dan 20 jaar zet het bedrijf al zijn expertise over bouwwerven in om kwaliteitsvolle houten constructies te bieden aan zijn klanten. Mobic SA zet ook in op duurzame ontwikkeling en kreeg het PEFC-certificaat, wat wil zeggen dat het hout van verantwoorde herkomst gebruikt.

Bedrijfsbezoek

Je kunt het hele proces van houtconstructie volgen, van het ontwerp in het bureau tot de levering, via de productie van houten geraamtes. Mobic onthult zijn volledig geautomatiseerde productielijn, uniek in de wereld, en de bewerkingstechnieken en vingerlaslijnen.

100 % Belgische productie met gebruik van lokaal hout. Klaar voor een interessant bezoek?

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Individueel - FR - Groep - FR - Enkel met gids

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden