• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

L'Atelier du Vieux Marronnier is een atelier voor omlijsting op maat - foto's, schilderijen, stripprenten - en restauratie in Bastogne, provincie Luxemburg.

Het werk wordt volledig gedaan in het atelier: snijden van het lijstwerk, passe-partout of glas. Het bedrijf restaureert ook kaders en maakt spiegels op maat.

Bedrijfdsbezoek

Je kunt het verfijnde werk in het atelier bekijken.

Het atelier beschikt ook over een tentoonstellingsgalerij, niet te missen als je van kunst houdt. 

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Workshops - Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - FR - Individueel - FR

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden